Glede na trenutne razmere, povezane s korona virusom, so potovanja zelo otežena.

Kljub temu je za vsak odhod v tujino, tudi za Hrvaško, priporočljivo skleniti turistično zavarovanje in glede na razmere se je pojavila odlična priložnost za sklenitev zelo ugodnega letnega zavarovanja za tujino.

Sedaj (in do preklica) lahko sklenete letno družinsko zavarovanje že za 40,42€.

To je minimalna premija za najmanjši paket z osnovnimi zavarovalnimi vsotami. Glede na ugodnost, bi vam priporočali sklenitev zavarovanja z nekoliko višjimi zavarovalnimi vsotami, kjer pa bi celoletno zavarovanje za družino stalo cca. 58€.

Izpolnite obrazec na prvi strani in označite trajanje zavarovanja. V kratkem boste prejeli izračun na svoj email.

Če se odpravljate v ZDA, potem je zelo pomembno, da poskrbite za turistično zavarovanje z zelo visoko zavarovalno vsoto.

Stroški zdravstvenih storitev so lahko v Ameriki zelo visoki, tako da je potrebno imeti dovolj visoko zavarovalno vsoto, da bi v primeru potrebe zdravstvene oskrbe, celoten strošek krita zavarovalnica.

1 milijon

Pri potovanju v Združene države Amerike tako priporočamo sklenitev zavarovanja za tujino z zavarovalno vsoto 1 milijon. Več informacij najdete na strani 1 milijon.

Možna alternativa so tudi različna letna zavarovanja, še posebej družinska, kjer imajo paketi dovolj visoke zavarovalne vsote.

Preko nas je možno skleniti družinsko zavarovanje z ZV 500.000€

Preverite ceno tako, da izpolnite obrazec za informativni izračun, ki ga najdete na prvi strani.

Med opombe napišite, da želite zelo visoko ZV ali da potujete v ZDA.